Agenda Lezingen

In de maanden januari tot en met mei organiseer ik maandelijks in mijn praktijk een interactieve lezing voor een klein publiek over veel voorkomende problemen die met hypnotherapie of coaching zijn op te lossen. Er is veel ruimte voor uitwisseling en vragen. Tijdens deze avonden wordt ingegaan op de oorzaken en de  manier van behandelen van deze klachten. Ook komt uitgebreid aan de orde wat je zelf kunt doen. 

Burn-out, 22 januari 19:30-21:30 uur Schevelstraat 3 Uitgeest

Tijdens deze lezing laat ik je vanuit de psychologie en als talentencoach naar het fenomeen burn-out kijken. Het wordt helder dat burn-out vaak een appel is om je leven anders in te richten. Er is een verandering in jezelf nodig om te herstellen van een burn-out of om te voorkomen dat je er een krijgt. Er is een herijking nodig waarin je afscheid neemt van overtuigingen, drijfveren en waarden die je vaak hebt meegenomen uit je kindertijd. Een burn-out is niet alleen een sociaal en psychologisch probleem. Ook je lijf is uit balans. Tijdens de lezing wordt duidelijk hoe een behandeling vorm krijgt die op al deze niveaus transformeert, herstelt en heelt, zodat een nieuw en gezonder evenwicht gevonden wordt.

Allergieen, 12 februari, 19:30-21:30 Schevelstraat 3 Uitgeest

Veel mensen hebben last van een allergie. Het kan kan je enorm beperken. Vanuit de psychologie is het mogelijk om anders aan te leren kijken tegen je fysieke en mentale allergie. Vanuit de hypnotherapie leg ik uit hoe je van een fysieke allergie af kan komen. Ik zal ook vertellen over mijn eigen aanvankelijke weerstand, omdat ik het eerst niet kon geloven dat het waar is, tot ik het zelf ondervond. 

Stress, 12 maart, 19:30-21:30 uur

Iedereen lijkt last van stress te hebben. Teveel stress kan er voor zorgen dat je een burn-out krijgt, of dat je last van angstaanvallen krijgt, maar het kan ook fysieke klachten veroorzaken. Een beetje stress is op zich niet erg als je maar weer op tijd ontspant. Tijdens deze lezing leg ik uit hoe je jezelf beter kan ontspannen en leer ik je -indien gewenst- zelfhypnose met als doel dieper te kunnen ontspannen.

Pijn, 9 april, 19:30-21:30 uur

Door kennis uit de neurofysiologie, psychologie en hypnotherapie te combineren wordt tijdens deze lezing duidelijk wat chronische pijn is. Vanuit de westers medische visie wordt pijn meestal bestreden. Binnen de psychologie wordt meestal gezocht naar mogelijke oorzaken omdat lichaam en geest onmiskenbaar invloed op elkaar hebben. Tijdens de lezing komt natuurlijk ook uitgebreid aan bod hoe hypnotherapie pijn kan verminderen en wat je zelf nu al kan doen.

Psychische klachten: Angst, depressie
20 Mei 19:30-21:30

In deze lezing worden psychologische modellen vrbonden met ideeën uit de hypnotherapie en de talentencoaching waarbij klachten gezien kunnen worden als een oproep tot verandering of transformatie. Hier kijk je niet alleen alleen naar wie je bent en wat je hebt meegemaakt, maar ook naar wat je wilt doen en wat je wilt zijn in de wereld. Zo wordt duidelijk dat er oorzaken zijn van psychische en emotionele problemen die je misschien niet verwacht. Ook wordt duidelijk welke behandelingen mogelijk zijn binnen de hypnotherapie, talentencoaching en psychologie. 

Wil je graag komen? Stuur dan een mailtje naar  info@talentwijs.com. De lezingen vinden plaats in Uitgeest,  Toegang is gratis.

Trainingen en Workshops

Wees niet bang voor je eigen kracht

Van allergie naar kwaliteit

15 MAART 2020

“Werk aan je allergie en zie hoe ze je wijzen op je kwaliteiten”

Klik hier voor meer informatie

Maak je dromen waar

Ontdek verborgen talenten

28 MAART 2020

“Ontdek je verborgen talenten, je belemmeringen en neem regie over je talenten en je leven”

Maak gebruik van je mogelijkheden

Maak werk van je droom

18 en 19 april 2020

“Ontdek je verborgen talenten, je belemmeringen en neem regie over je talenten en je leven”

Klik hier voor meer informatie