TalentWijs

Haal meer uit je talenten en jezelf

TalentWijs

Hypnotherapie

Waarom ik hypnotherapeut ben geworden

Mijn middelbare schooltijd heb ik doorgebracht in Bergen op Zoom, Noord Brabant. Ik zat op een zelfstandig Gymnasium. Het schoolgebouw was ooit vroeger een seminarie, waar priesters werden opgeleid. In de tijd dat ik er op school zat woonden er ook nog paters en priesters. Wij kregen daar ook godsdienstles. Eerst van een pater, later van een leraar die uit België kwam.

Onze belgische leraar was filosoof en volgens mij ook psycholoog en kon fantastisch vertellen over allerlei soorten en typen godsdiensten, over boeiende leermeesters uit de oudheid en de filosofie, psychologie, actuele stromingen en zijn eigen gedachten om betekenis te geven aan het leven. Zo vertelde hij ook heel vermakelijk over zijn broer die hypnotherapie had ondergaan. Wat je er mee kon, maar ook dat het wel eens was voorgekomen dat er ooit iemand tijdens een hypnoseshow niet meteen was wakker geworden. Ik dacht bij mezelf: Wow, dat is fantastisch als je dat kan, maar ik was ook gewaarschuwd dat het wel belangrijk is dat een dergelijke krachtige methode goed wordt gebruikt. Daarna ben ik het vergeten. Ik ben psychologie gaan studeren, heb nog diverse andere opleidingen gedaan en er nooit meer aan gedacht.

Tot ik een advertentie zag van Hypnotherapie Heemskerk voor de virtuele maagband. Ik dacht bij mezelf: Fantastisch als dat mogelijk is! Ik heb mijn hele leven al last van overgewicht, heb op mezelf diverse therapieën losgelaten en me er vaak in verdiept vanuit verschillende hoeken en op verschillende manieren, maar wist dat ik nog wel wat te doen had. Dus heb ik me aangemeld bij Hypnotherapie Heemskerk. Ik weet nog dat ik het superspannend en eng vond de eerste keer. Tegelijkertijd keek ik daar rond en herkende de intentie “Wordt de beste versie van jezelf” in mijn eigen intentie. Ik merkte op dat ik hetzelfde wil voor mijn klanten en voelde me er meteen thuis. 

Mijn therapeut was aardig, hoog opgeleid, en professioneel, net als ik. Ik had meteen een klik met haar. Stiekem dacht ik bij mezelf dat ik hier ook wel zou willen werken, want samen bereik je meer. Na afloop ben ik me gaan orienteren op hypnotherapie en bedacht ik me dat ik dat ook wel graag zou willen leren. Inmiddels ben ik Master Hypnotherapeut en heb daarnaast nog diverse certificaten zoals voor Stoppen met roken, De virtuele maagband en Soulkey. Ik heb hypnotherapie een plek gegeven in mijn praktijk naast mijn werk als talentencoach en loopbaancoach.

Deze zomer kwam ik in contact met Karin Bakker met als resultaat dat ik me in juli 2020 voor een aantal dagen heb aangesloten bij Hypnotherapie Heemskerk als hypnotherapeut. Ik ben blij met mijn nieuwe collega’s want je leert voortdurend van elkaar en het is prettig om soms even te kunnen overleggen zodat je nog meer kan betekenen voor je cliënten. 

Ik vind het altijd grappig om terug te kijken hoe je uiteindelijk ergens terecht komt. Mijn Belgische godsdienstleraar vertelde onder andere ook over hoe je in het leven een pijl kan afschieten met een verlangen wat je wil bereiken. Als je die gedachte vervolgens loslaat, zul je merken dat je onbewust toch die kant opgaat. Er komt dan een moment waarop je terugkijkt en beseft dat je het hebt bereikt, misschien op een manier dan je nooit had kunnen bedenken, misschien wel beter, in ieder geval op een manier die bij je past!

Ontwikkeladvies voor iedereen

Onderstaande recensie kreeg ik n.a.v. een ontwikkeladviestraject voor 45+. Na het aflopen van de regeling pleitte ik voor het openstellen van deze regeling voor iedereen omdat ik merkte dat er een enorme behoefte aan was. En nu komt die regeling voor iedereen er aan! Heel fijn, dus maak daar vooral gebruik van. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Laat het me weten en kun je er deze keer bij zijn.

Recensie nav een 45+ Ontwikkeladviestraject:

“In drie gesprekken bij Miranda heb ik de richting gevonden die ik zocht en nodig heb. De rust en het geduld van Miranda, de krachtige oefeningen en inzichtgevende opdrachten hebben er samen voor gezorgd dat ik nu zicht heb op de volgende stappen in mijn werk (actiepunten) en welke doelen ik nog wil behalen. Miranda creëert overzicht en geeft houvast door jou als coachee zelf te laten nadenken en vooral te laten voelen wat past bij jou als persoon en wat niet. Ik ken Miranda vanaf 2012/3 en elke keer is zij diegene voor wie ik kies, als het gaat om werkgerelateerde zaken die beter kunnen. “What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

45+ ontwikkeladviestraejct deelnemer

(van alle clienten, klanten en deelnemers wordt ten alle tijden de privacy gewaarborgd, dus ook hier 🙂

Klik hier voor de directe informatie van het ministerie van sociale zaken over de aanstaande regeling.

logo Miranda van der Endt
Miranda van der Endt woont en werkt vanuit Uitgeest

drops of water

Zorgcode

Al sinds ik zelfstandig ben wil ik twee dingen: Zoveel mogelijk mensen helpen en wat ik te bieden heb zo toegankelijk mogelijk maken voor iedereen. Daarom ben ik altijd dankbaar als werkgevers de sessies betalen en als ik zie hoeveel baat mijn klanten daarbij hebben. Helaas heeft niet iedereen een werkgever die betaald en daarom ben ik hypnotherapie gaan studeren om ook particulieren met snelwerkende technieken in korte tijd van hun problemen af te verhelpen.

Sinds ik hypnotherapie aanbied zijn mijn sessies vaker gericht op het oplossen van psychosociale problemen en klachten. Ik heb me daarom aangesloten bij de NFG. Als NFG-hulpverlener heb ik oog voor de relatie tussen de somatische, psychologische en sociale aspecten. Doel is het individu in staat te stellen op bevredigende wijze naar eigen aard en mogelijkheden te functioneren.

NFG

Professionaliteit en betrouwbaarheid staan voorop. Door mijn aansluiting bij de NFG blijf ik actief en laat ik me voortdurend bijscholen. Zo blijft de kwaliteit in ontwikkeling. 

‘Een NFG-hulpverlener helpt bij moeilijkheden die mensen ondervinden in hun functioneren als individu, als individu in relatie tot het eigen lichaam, tot andere mensen of tot de samenleving.’

WKKGZ

De wet Kwaliteit, klachten en geschillen ( Wkkgz ) is van toepassing op alle hypnotherapiesessies. De Wkkgz is een wet waar elke zorgproffessional zich aan moet houden. 

Overzicht zorgverzekeraars per 1 januari 2020

Als NFG-hulpverlener is het in sommige gevallen mogelijk om een gedeelte van de hypnotherapiesessies vergoed te krijgen. Een overzicht van zorgverzekeraars en de vergoedingsmogelijkheden* vindt u hier


*Het overzicht van het vergoedingenbeleid van de zorgverzekeraars is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door de NFG. De NFG stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en/of onvolledigheden

Mijn gegevens:

NFG Registratienr: 9194
Vakgroep: VPMW
Licentie CBCZ: 200478r
AGB code hulpverlener: 90108752
AGB code praktijk: 90067783

Afbeelding water via Pixabay

Online training Loopbaanorientatie binnenkort beschikbaar

Iemand vroeg me vandaag: 
Waarom wil ik zo graag anderen helpen om gelukkig te zijn? Een goede vraag. 

De waarheid is dat ik begonnen ben met studeren van psychologie omdat ik me zo nu en dan best wel eenzaam voelde in mijn pubertijd. Ik had niet veel vrienden en besprak weinig met mijn ouders en mijn zus. Je zou kunnen zeggen dat best wel verlegen en gesloten was. Ik voelde wel dat ik het anders zou willen, maar wist niet zo goed hoe. 

Tegelijkertijd was ik dankbaar voor de ouders die zoveel voor mij over hadden en wist ik dat ik eigenlijk niets tekort kwam. Je zou kunnen zeggen dat ik altijd al wel een zekere mate van tevredenheid heb gehad. Ik wist ook vrij snel dat het in mezelf zat dat het leven soms zo grijs overkwam. Ik wilde meer kleur in mijn leven en dus ben ik dat gaan zoeken. 

Na het gymnasium was mijn studie psychologie de logische keuze omdat ik zo nader kon onderzoeken hoe je gedrag en welbevinden kunt beïnvloeden, ik kon anderen gelukkig maken en het kan natuurlijk geen kwaad als je het ook op jezelf kan toepassen! Eigenlijk ben ik tot op de dag van vandaag blijven leren wat te doen om gelukkig te worden en te blijven. 

Nog steeds ben ik dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb gehad om te leren en te zijn wie ik ben. Het is nu echter tijd om de balans op te maken. Inmiddels weet ik hoe je kleur kan geven aan je leven. Hoe je het leven kan vergemakkelijken en hoe je kan blijven groeien. Ik zal dat blijven toepassen op mezelf, maar wil nu echt heel graag ook deze kennis delen. 

Ik ga daarvoor een online programma voor vrouwen maken waarin ik de belangrijkste bevindingen en mijn belangrijkste lessen zal delen. Voordat ik dat groots ga uitrollen mag een beperkte groep het programma voor een zachte prijs doorlopen in ruil voor feedback. Mijn eerste online training zal gaan over Loopbaanorientatie. Heb je belangstelling voor deze training, laat het me weten door een mailtje te sturen naar info@talentwijs.com en dan hou ik je op de hoogte.

#loopbaan
#talentwijs
#worddebesteversievanjezelf
#droombaan

Leef je droom

Een crisis zie ik als een appel om steeds verder te groeien als mens, als persoonlijkheid en als ziel. Uitdagingen zijn niet altijd makkelijk. Door samenwerking, tolerantie en doorzettingsvermogen zijn wij mensen in staat om te leren van iedere ervaring en daar ons voordeel mee te doen.

Ben je even de weg kwijt. Vraag je af, waar gaat het echt om? Wat is echt belangrijk? Hoe wil ik terugkijken op mijn leven als het mijn tijd is om te gaan? Soms neem je een omweg en dan is het van belang om jezelf weer terug te vinden. Heel graag help ik je verder bij dit proces. En uiteraard hoef je niet te wachten op een crisis, je kunt ook nu besluiten om het heft in handen te nemen en te persoonlijke groei in een hogere versnelling brengen en meer bezieling te brengen in je leven. 

Mijn specialiteit
Wat mij onderscheidt van mijn collega’s, is dat ik als psycholoog mezelf gespecialiseerd heb in hele praktische snelwerkende technieken. Als coach en hypnotherapeut, combineer ik mijn werk met wetenschappelijke bewezen effectieve technieken uit de psychologie. Dit is een unieke combinatie die ijzersterk is gebleken.

Dat kan op verschillende manieren.

Jaarcoaching Leef je Droom

Gun jezelf de tijd om alles goed op een rijtje te zetten, schoon schip te maken en vervolgens door te pakken in datgene wat je werkelijk wilt neerzetten. Tijdens de jaarcaching krijg je iedere maand een coachsessie. Tussen de sessies door kun je zelf verder werken aan je persoonlijke ontwikkeling met behulp van inzichtgevende opdrachten.

Tweedaagse Workshop Leef je Droom

Tijdens deze workshop wordt je groepsgewijs, in een kleine groep gestimuleerd je droom waar te maken. Je ontmoet je talenten, formuleert je levensmissie en zet je eerste stappen in het waarmaken daarvan. Lees hier meer hierover. 

Individuele traject ‘Leef je droom, speciaal voor vrouwen

Dit traject bestaat uit een intake, een afspraak voor twee geplande dagen waarin je intensieve persoonlijke coaching ontvangt en een terugkomafspraak. Tijdens deze tweedaagse krijg je precies dat wat jij nodig hebt. Uiteraard leer je je authentieke talenten kennen en krijg je antwoorden op de vragen die hebt. Daarnaast kun je aangeven wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld zelfvertrouwen! Of wil je een keuze maken? Je blokkades oplossen? Het kan allemaal! Formuleer je wens en we gaan ermee aan de slag.

Waarom is dit alleen voor vrouwen?
Uiteraard zet ik mijn eigen ervaring ook in. Mensen die mij kennen weten dat ik een echte vrouw ben. Ik wil niet discrimineren, maar vrouwen hebben toch echt nog altijd een andere positie in onze maatschappij dan mannen en daarom wil ik heel graag vooral mijn zusters in deze wereld helpen met datgene waar zij tegen aan lopen omdat ik uit ervaring weet waar ze tegen aan lopen. 

Er is een reden waarom ik deze Reis van de ziel alleen aanbied aan vrouwen. De reis van de ziel is een diepgaande reis waarbij je in korte tijd niet alleen je diepste verlangen leert kennen, maar ook kom je daar blokkades tegen die tijdens dit proces worden geheeld. Het is best wel bijzonder om daar bij te mogen zijn en ik vind het belangrijk dat je je daarbij volledig veilig voelt. Ik heb zelf ook een dergelijk traject gedaan bij een coach en als vrouw kies ik dan uitdrukkelijk voor een andere vrouw. En zo kies is voor dit traject ook mijn voorkeursklanten uit. Het is tenslotte ook best wel intiem omdat je toch twee intensieve dagen met elkaar optrekt. Ik voel me daarbij prima op mijn gemak bij andere vrouwen. En daarom stel ik deze reis vooralsnog alleen open voor vrouwen (sorry mannen!).

Kortom:
– Ben je vrouw?
– Wil je weten wie je bent en wat je te doen hebt hier op aarde?
– Ervaar je een blokkade om te doen wat je wil doen en wil je dat oplossen?
– Of wil je gewoon deze bijzondere reis naar de ziel een keer meemaken?

Dan ben je van harte welkom!

Praktisch:

De individuele fast-track ‘Leef je droom bestaat uit 4 afspraken. Eerst een intake waarna een afspraak wordt gemaakt over de datum voor de tweedaagse reis en een terugkom afspraak. Ik sta tijdens de reis naar jouw ziel gedurende twee volle dagen geheel aan jouw zijde terwijl jij deze prachtige wonderbaarlijke reis maakt. Ik raad je aan om de tussenliggende nacht niet thuis te overnachten maar bijvoorbeeld in een hotel of vakantiehuisje zodat ook tijdens de nacht het proces door kan gaan zonder afleiding van anderen. Een maand na deze tweedaagse spreken we opnieuw af om te kijken wat er is gebeurd, wat er nog kan worden versterkt en wat je nog wilt bijstellen of oplossen zodat de verandering blijvend is. 

Mail naar info@talentwijs.com als je belangstelling hebt, dan stuur ik je nadere informatie. Ben je nu al enthousiast en wil je een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel me dan gerust op 0625148849 en dan zien we elkaar snel!

Miranda van der Endt psychology en Hypnotherapie in Uitgeest

Wil je meer weten over hoe de reis er uit zou kunnen zien? Lees dan verder.

Een voorbeeld:

Zoals gezegd is de Reis van de Ziel een traject op maat. Om je een voorbeeld te geven zou het traject er als volgt uit kunnen zien. Voorbeeldprogramma Reis van de Ziel:

Tijdens de intake formuleer je wat je wilt onderzoeken, oplossen of verbeteren tijdens het traject.

Op dag 1 ontvang je eerst een ontspannende sessie Access Consciousness Bars® Waarom?
Een Bars® sessie geeft je in het slechtste geval een heerlijke ontspanning, wat altijd fijn is voor lichaam en geest. In het beste geval kan een Bars® sessie jouw leven veranderen en het leven voor jou makkelijker, vrolijker en glorieuzer maken. Hoe wordt het nog beter dan dat?
Hoe?
Tijdens een Bars® sessie lig je (in je kleren) comfortabel op je rug op een massagetafel. Het hoofd wordt zachtjes aangeraakt op 32 verschillende punten. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeën, houdingen, beslissingen en overtuigingen die je ooit gehad hebt. 

Vervolgens maak je op een dieper niveau kennis met je authentieke talenten met behulp van het Talentenspel. Lees meer over het Talentenspel op www.talentenspel.nl of op www.talentwijs.com.

En tenslotte los je al op deze eerste dag je blokkades, eventuele angsten of belemmeringen op met behulp van een hypnotherapeutische sessie.

Dag 2 begint weer met een ontspannende sessie Access Consciousness Bars®, daarna formuleer je je levensmissie met behulp van het Talentenspel, je benoemt jouw te nemen stappen en we sluiten weer af met hypnotherapie om alle veranderingen goed te verankeren en je zelfvertrouwen flink te boosten. Je sluit af met een actieplan.

Nieuw in Uitgeest: Soulkey

Cliënten komen niet alleen bij mij voor pijn of ongemak. Ze komen vaak met levensvragen.

Vragen als:

Wat doe ik hier op aarde?
Wat is mijn missie?
Waarom loop ik altijd tegen dezelfde dingen aan?
Waarom ben ik in deze familie terecht gekomen?
Wat is mijn levensdoel?
De antwoorden hierop liggen in jou besloten. Met een SoulKey sessie begeleid ik je naar de plek waar de antwoorden hierop te vinden zijn.

Martin Peterson, master hypnotherapeut en performer, verbeterde diverse methodes om cliënten te helpen met hypnose. Wetend dat het antwoord in de mens zelf verborgen zit ontwikkelde hij een spirituele vorm van hypnose, de SoulKey® sessie.

De SoulKey techniek is zo krachtig dat veel cliënten het een life changing experience noemen. Het kan zelfs trauma’s en fysieke problemen oplossen. Het geeft meer doelgerichtheid, meer vertrouwen en meer inzichten dan vele andere technieken kunnen.

Wat zou een dieper inzicht in jezelf en jouw hogere doel jou kunnen brengen? En misschien ben je nieuwsgierig naar jouw levensmissie?

Wat houdt SoulKey® in?

Het is mogelijk om via een geavanceerde regressie van vorige levens te leren. Als ziel wordt je niet beïnvloed door de fysieke problemen die verband houden met je energie, en daarom zullen sommige mensen fysiek genezen van een ervaring uit het vorige leven. Je kan verstikkende verbindingen losweken en de kennis, het geleerde mee te te nemen naar het huidige leven.

SoulKey is een neutrale zienswijze en zal iedereen zijn of haar waarheid in het leven kunnen bieden. De leven-tussen-levenstechniek brengt je daar sneller, en met directe toegang tot je (zielen)raad.

Wat kan o.a. je verwachten?

– Maak opnieuw contact met je zielbewustzijn
– Het doel van het leven begrijpen en waarom je ervoor hebt 
gekozen
– Spirituele upgrade en doel
– Het ervaren van de energie van je zielegroep
– Spirituele begeleiding
– Inzicht in de oorsprong en het doel van je ziel

Communicatie en toegang tot de ziel 

Je krijgt met deze techniek antwoorden op jouw vragen, ook zonder eerdere ervaringen met healing of communicatie op spiritueel en zielenniveau.

Deze techniek in combinatie met de andere tools van SoulKey maken dit tot ‘de’ reis’ die je leven zal veranderen en hoe je het leven waarneemt.

REIS NAAR DE ZIEL

De reis naar je ziel
Een bijzondere reis voor hoogopgeleide vrouwen

De afgelopen weken heb ik diverse presentaties gegeven waaronder De reis van de held aan werkzoekenden, Conversationele hypnose aan collega’s en een presentatie over studiekeuze op een school. Al langere tijd besef ik dat ik over veel onderwerpen kan vertellen. Ik doe het ook graag. Ik wil graag mijn kennis overdragen.

Het borrelt ook al de hele week om hier een berichtje te schrijven vanwege de inspiratie die ik heb opgedaan tijdens mijn diverse opleidingen. Zo ben ik inmiddels ook Soulkey therapeut. Een prachtige nieuwe methode waar ik later meer over zal vertellen.

Specialiseren?
Wat kan ik hier nu allemaal mee? Ik kan je begeleiden naar ander werk als loopbaanadviseur, ik kan je begeleiden in het ontdekken van de blauwdruk van je levensmissie, ik kan je onder hypnose helpen jezelf te bevrijden van angsten, allergieën, onzekerheid, niet verklaarbare pijnen en ga zo maar door. En ondertussen hoor ik al een jaar een stemmetje die zegt dat ik me moet gaan specialiseren. Pfff, ik kwam er niet meer uit. En ondertussen maar doorleren.
Na mijn laatste cursus, voor Soulkey therapeut, kreeg ik mijn antwoorden: 
Je kan bij mij terecht voor al deze dingen en daarnaast nu ook voor de Reis naar je ziel!

Waarom de reis naar je ziel?
Er zijn vele hypnotherapeuten, Soulkey therapeuten, Talentencoaches, Psychologen en loopbaanadviseurs. Er zijn goede en er zijn minder goede therapeuten. Ik meet me alleen aan de goede therapeuten, maar vergeleken met die goede therapeuten zal ik niet pretenderen dat ik heel veel beter ben. Waarom dan voor mij kiezen? Het antwoord is dat niemand van mijn collega’s de combinatie van technieken heeft, die ik heb. En die combinatie van technieken ga ik aanbieden tijdens een tweedaagse Reis naar de ziel. 

Binnen die tweedaagse krijg je precies dat wat jij nodig hebt. Uiteraard leer je je authentieke talenten kennen en krijg je antwoorden op de vragen die hebt. Daarnaast kun je aangeven wat je nodig hebt. Is dat zelfvertrouwen? Wil je een keuze maken? En ondertussen ook nog je allergie aanpakken? Het kan allemaal! Formuleer je wens en we gaan ermee aan de slag.

Specialiteit
Wat mij onderscheidt van mijn collega’s, is dat ik als psycholoog mezelf gespecialiseerd heb in hele praktische snelwerkende technieken. Als coach en hypnotherapeut, combineer ik mijn werk met wetenschappelijke bewezen effectieve technieken uit de psychologie. Dit is een unieke combinatie die ijzersterk is gebleken.

Hoge opleiding
Bovendien heb ik als rationele wetenschapper al deze technieken sceptisch bekeken en kan ik uitleggen waarom het werkt. Dat maakt dat ik niet bang ben voor andere rationele sceptische en hogeropgeleide klanten, terwijl ik weet dat veel van mijn collega’s hier van terugschrikken. Daarom heb ik besloten dat ik er vooral wil zijn voor deze categorie, de klanten die net als ik hoger opgeleid zijn. 

Vrouwen
Tot slot zet ik ook nog mijn eigen ervaring in. Mensen die mij kennen weten dat ik een echte vrouw ben. Ik wil niet discrimineren, maar vrouwen hebben toch echt nog altijd een andere positie in onze maatschappij dan mannen en daarom wil ik heel graag vooral mijn zusters in deze wereld helpen met datgene waar zij tegen aan lopen omdat ik uit ervaring weet waar ze tegen aan lopen. 

Er is nog een reden waarom ik de Reis van de ziel alleen aanbied aan vrouwen. De reis van de ziel is een diepgaande reis waarbij je in korte tijd niet alleen je diepste verlangen leert kennen, maar ook kom je daar blokkades tegen die tijdens dit proces worden geheeld. Het is best wel bijzonder om daar bij te mogen zijn en ik vind het belangrijk dat je je daarbij volledig veilig voelt. Het is tenslotte ook best wel intiem omdat je toch twee dagen met elkaar optrekt. Ik voel me daarbij prima op mijn gemak bij andere vrouwen. En daarom stel ik deze reis vooralsnog alleen open voor vrouwen (sorry mannen!).

Kortom:
– Ben je vrouw?
– Ben je hoog opgeleid (minimaal havo, HBO)
– Wil je weten wie je bent en wat je te doen hebt hier op aarde?
– Ervaar je een blokkade om te doen wat je wil doen en wil je dat oplossen?
– Of wil je gewoon deze bijzondere reis naar de ziel een keer meemaken?

Dan ben je van harte welkom voor de tweedaagse De reis naar je ziel!

Praktisch
De “reis naar je ziel” bestaat uit een intake waarna een afspraak wordt gemaakt over de datum voor de tweedaagse reis en een terugkom afspraak. Ik sta tijdens de reis naar jouw ziel gedurende twee volle dagen geheel aan jouw zijde terwijl jij deze prachtige wonderbaarlijke reis maakt. Ik raad je aan om de tussenliggende nacht niet thuis te overnachten maar bijvoorbeeld in een hotel of vakantiehuisje zodat ook tijdens de nacht het proces door kan gaan zonder afleiding van anderen.
Vanaf mei wordt ik vergoed als je bijverzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Tot die tijd bied ik dit traject aan met korting.
Mail me als je belangstelling hebt, dan stuur ik je nadere informatie.

Kies jouw pad

Als psycholoog ben ik me er goed van bewust wat er allemaal nodig is om gelukkig te zijn en tegenslagen het hoofd te kunnen bieden. In de praktijk moet je eerst je rommel opruimen die je weerhoudt om de juiste dingen te doen. Je onhandige gewoonten -die je vaak al in je jeugd hebt aangeleerd- moeten ruimte maken voor nieuwe gewoonten die wel werken en je moet weten wie je bent en wat je wil betekenen. Leven is niet altijd makkelijk. Het gaat niet vanzelf, maar gelukkig zijn is echt mogelijk! 


Dus: GO for it! Laat je verassen door het leven, want vergeet niet, dat iedere stap die je zet leidt tot resultaat. De ene keer zal je succes hebben, andere keren krijg je een leerervaring en bovendien:  “Mensen maken zich het grootse deel van hun leven druk om dingen die nooit gebeuren” Moliere

Droom van je ideale werk en maak werk van je droom

Op 18 en 19 april 2020 geef ik een tweedaagse training waarbij ik je eerst uitdaag te dromen over je ideale baan om vervolgens te onderzoeken hoe jouw talenten jou kunnen ondersteunen in het waarmaken van deze droom. Het resultaat van deze twee dagen is:

  • een realistisch beeld van jouw ideale baan
  • je weet hoe je jouw talenten hiervoor kunt inzetten
  • je bepaalt de eerste stappen in het waarmaken van jouw droombaan

Waarom deze training?

Misschien vraag je je af waarom het belangrijk is te dromen of je vraagt je af waarom het handig is om je droombaan in beeld te brengen? Je kunt het zo zien: Als je nog nooit gedroomd hebt over jouw ideale partner, zou je hem of haar dan herkennen als hij nu voor je staat? Als je iets wilt creëren moet je een visie/beeld hebben van wat je wilt realiseren. Een beeld van je wensen, verlangens. Onder visie verstaan we: bewust een koers uitzetten en weten wat de bestemming is. Weten wat je wilt en daar naar handelen. Verlangen is de basis voor een visie.

Als je in contact komt met met je verlangens en jezelf toe staat om je daar op te richten komt er energie vrij. Die energie brengt je in beweging naar de vervulling van dat verlangen. Wij zijn bereid om belemmerende opvattingen over onszelf los te laten als we een duidelijk beeld hebben van datgene waar we ze door laten vervangen. Denk eens aan de volgende metafoor: willen we genieten van een mooie tuin, dan zullen we eerste stenen moeten verwijderen en onkruid wieden. Hoe helderder omschreven het beeld, hoe helderder en duidelijker de realisatie. Om een visie/beeld te creëren van hoe je wilt dat je leven eruit ziet moet je bereid zij om te verkennen en ontdekken wat voor jou echt belangrijk is. (Bron: Empowerment, David Gershon en Gail Straub)

Het hebben van een doel is belangrijk, want anders loop je rond in je leven als een toerist. Je kan het ook zien als een schip op open zee, ronddobberend zonder bestemming. Het vinden van je droom, je missie geeft je focus. Als je beseft dat iedereen een missie te vervullen heeft waarvoor je uiteraard de talenten hebt gekregen en als je ervoor kiest deze te vervullen en je talenten dienstbaar in te zetten voor het grotere geheel, zul je merken dat je alles krijgt wat je nodig hebt en kun je werkelijk gelukkig zijn.

Wat kun je verwachten?

Met behulp van het talentenspel leer je je talenten kennen in de meest pure vorm omdat gewerkt wordt met archetypes. Je kan het vergelijken met droomanalyse. Soms wordt in je droom zichtbaar wat je onbewust nodig hebt. Overdag, in je bewuste staat kunnen we dat meestal niet zo duidelijk zien. De beelden en symbolen die gepresenteerd worden in je droom hebben betekenis omdat jouw onbewuste communiceert in de vorm van beelden en emoties. Het Talentenspel opent een deurtje naar jouw onbewuste. Jouw onbewuste is er altijd en zorgt altijd voor je, maar niet altijd pikken we de signalen juist op. Door op diep niveau kennis te maken met je ware talenten en via hen te communiceren met jouw ziel wordt jouw missie zichtbaar. En zo wordt het gemakkelijker keuzes te maken die werkelijk bij jou passen.

Praktisch

De training wordt gegeven in Uitgeest en is voor maximaal 10 personen. Jouw investering in de training is 299 euro inclusief BTW. Voor koffie, thee en een versnapering wordt gezorgd. Lunch graag zelf meebrengen.

Aanmelden via de mail: info@talentwijs.com

Kijk voor meer informatie over Miranda van der Endt op www.talentwijs.com

Kijk voor andere trainingen op: de agenda van TalentWijs https://worddebesteversievanjou.nl/agenda-talentwijs/

Miranda van der Endt is erkend Loopbaanprofessional Noloc

Groei in je persoonlijke ontwikkeling via je allergie

Op 15 maart 2020 geef ik een workshop die gericht is op allergieën. Ik werk al heel lang met een manier om via je allergie je verborgen kwaliteiten te ontdekken. Nu ik met hehulp van hypnotherapie ook lichamelijk allergieën kan oplossen, wil ik het geestelijke en het lichamelijke combineren in een workshop.

Het programma ziet er als volgt uit:

In de ochtend gaan we op zoek naar je verborgen kwaliteiten via je mentale allergie. In de middag is er aandacht voor je lichamelijke allergie of intollerantie en als afsluiting definieer je jouw uitdaging op basis van de inzichten die je hebt gekregen van jouw allergie. Als bonus zal ik iemand uit de groep een hypnotische sessie geven om zijn of haar allergie daadwerkelijk op te lossen.

Ik heb er zo ontzettend veel zin in!! Slechts 99 euro per persoon. Maximaal 10 deelnemers dus wacht niet te lang met aanmelden! Vol is vol! Locatie is Uitgeest.

Miranda van der Endt Psychologie & Hypnotherapie

Pagina 1 van 4

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén