Op 15 maart 2020 geef ik een workshop die gericht is op allergie├źn. Ik werk al heel lang met een manier om via je allergie je verborgen kwaliteiten te ontdekken. Nu ik met hehulp van hypnotherapie ook lichamelijk allergie├źn kan oplossen, wil ik het geestelijke en het lichamelijke combineren in een workshop.

Het programma ziet er als volgt uit:

In de ochtend gaan we op zoek naar je verborgen kwaliteiten via je mentale allergie. In de middag is er aandacht voor je lichamelijke allergie of intollerantie en als afsluiting definieer je jouw uitdaging op basis van de inzichten die je hebt gekregen van jouw allergie. Als bonus zal ik iemand uit de groep een hypnotische sessie geven om zijn of haar allergie daadwerkelijk op te lossen.

Ik heb er zo ontzettend veel zin in!! Slechts 99 euro per persoon. Maximaal 10 deelnemers dus wacht niet te lang met aanmelden! Vol is vol! Locatie is Uitgeest.

Miranda van der Endt Psychologie & Hypnotherapie