Iemand vroeg me vandaag: 
Waarom wil ik zo graag anderen helpen om gelukkig te zijn? Een goede vraag. 

De waarheid is dat ik begonnen ben met studeren van psychologie omdat ik me zo nu en dan best wel eenzaam voelde in mijn pubertijd. Ik had niet veel vrienden en besprak weinig met mijn ouders en mijn zus. Je zou kunnen zeggen dat best wel verlegen en gesloten was. Ik voelde wel dat ik het anders zou willen, maar wist niet zo goed hoe. 

Tegelijkertijd was ik dankbaar voor de ouders die zoveel voor mij over hadden en wist ik dat ik eigenlijk niets tekort kwam. Je zou kunnen zeggen dat ik altijd al wel een zekere mate van tevredenheid heb gehad. Ik wist ook vrij snel dat het in mezelf zat dat het leven soms zo grijs overkwam. Ik wilde meer kleur in mijn leven en dus ben ik dat gaan zoeken. 

Na het gymnasium was mijn studie psychologie de logische keuze omdat ik zo nader kon onderzoeken hoe je gedrag en welbevinden kunt be├»nvloeden, ik kon anderen gelukkig maken en het kan natuurlijk geen kwaad als je het ook op jezelf kan toepassen! Eigenlijk ben ik tot op de dag van vandaag blijven leren wat te doen om gelukkig te worden en te blijven. 

Nog steeds ben ik dankbaar voor de mogelijkheden die ik heb gehad om te leren en te zijn wie ik ben. Het is nu echter tijd om de balans op te maken. Inmiddels weet ik hoe je kleur kan geven aan je leven. Hoe je het leven kan vergemakkelijken en hoe je kan blijven groeien. Ik zal dat blijven toepassen op mezelf, maar wil nu echt heel graag ook deze kennis delen. 

Ik ga daarvoor een online programma voor vrouwen maken waarin ik de belangrijkste bevindingen en mijn belangrijkste lessen zal delen. Voordat ik dat groots ga uitrollen mag een beperkte groep het programma voor een zachte prijs doorlopen in ruil voor feedback. Mijn eerste online training zal gaan over Loopbaanorientatie. Heb je belangstelling voor deze training, laat het me weten door een mailtje te sturen naar info@talentwijs.com en dan hou ik je op de hoogte.

#loopbaan
#talentwijs
#worddebesteversievanjezelf
#droombaan