Heb je het gevoel dat het leven je meer te bieden heeft? Dan is het Talentenspel waarschijnlijk iets voor jou. Het kan je helpen bij het maken van keuzes in je leven, je loopbaan en bij koersveranderingen. Ontdek je twaalf talenten en hoe je die kunt inzetten voor de keuzes die werkelijk bij je passen. Zodat je vanuit passie en levensvreugde leeft en werkt. Breng balans in je leven, leer storende patronen te doorbreken en neem de leiding over jouw leven,

Het Talentenspel is een speelse manier om je echte authentieke talenten beter te leren kennen en gebruiken. 

TalentWijs biedt het Talentenspel voor individuele talentencoaching, maar het kan ook worden ingezet bij talentontwikkeling, organisatieontwikkeling en teambuilding. Ontdek je eigen talenten en die van je collega’s waardoor er effectief gebruik gemaakt kan worden van de talenten binnen één team. Resultaat: betere samenwerking, prettiger werksfeer en een organisatie die beter functioneert.

Missie van het Talentenspel
In deze overgangstijd van versnellend bewustzijn zoveel mogelijk mensen helpen hun authentieke plek in te nemen en zo hun bezieling en dienstbaarheid te vinden.
Het Talentenspel is een middel om de veelal onbewuste blauwdruk van de ziel bewust te maken, zodat ieder zijn leven daarnaar kan inrichten en gelukkig kan zijn. De verwachting is dat mensen die aldus hun missie leven, een inspiratiebron voor anderen zullen zijn.

Het Talentenspel biedt de mogelijkheid voor een diepgaande transformatie in korte tijd. Het lijkt misschien slechts een spelletje, maar dat is het niet.

Het Talentenspel gaat zo diep als jij aankan, want je maakt gebruik van jouw eigen wijsheid. Het Talentenspel helpt om hiermee contact te maken omdat het gebruik maakt van archetypische beelden.

TalentWijs biedt diverse mogelijkheden om je talenten en je missie te ontdekken: 

  1. Ontdek je levensmissie: Traject van 4 sessies met de eerste twee borden van het Talentenspel.  Dit traject biedt inzicht in de samenhang van je talenten en hoe je ze optimaal inzet voor jezelf, je relaties en de wereld; Het levert je vreugde over je innerlijke rijkdom en enthousiasme om je unieke plek in te nemen in het grote geheel. Deze inzichten worden effectief in de concrete vertaling naar het dagelijks leven.
  2. Ontdek je ware essentie: Traject van 8 sessies met diverse spelborden van  het Talentenspel. Het traject start met de eerste twee borden zoals beschreven bij  punt 1 en wordt daarna verder verdiept waardoor je je ware essentie kan voelen en beleven. Het geeft je op wonderbaarlijke wijze inzicht in jouw unieke bijdrage in het grotere geheel. Belemmeringen om je levensmissie te leven worden geheeld zodat je gemakkelijker de juiste beslissingen kan nemen.
  3. Ontdek jouw levenswerk: Traject van 10 sessies met diverse borden van het Talentenspel. Als bovenstaand, maar aangevuld met praktische begeleiding hoe jouw unieke bijdrage praktisch vorm te geven in leven en werk. In dit traject maak ik een combinatie tussen het gebruik van het Talentenspel en mijn kennis en vaardigheden als loopbaanadviseur teneinde je levensmissie en je loopbaan effectief op elkaar aan te laten sluiten.
  4. Workshop Ontdek je Talenten en je levensmissie in een groep van maximaal 10 personen. 
  5. Talenten Checkup
    • Je kunt bijvoorbeeld je levensboom ruimtelijk ervaren. Dit is een bijzondere sensatie die ervoor zorgt dat je helemaal van binnenuit de energie van de verschillende talenten voelt. Ook kun je voelen hoe de energie tussen de talenten onderling stroomt en waar deze mogelijk stagneert.
    • In een groep kun je ook een heel koninkrijk uitspelen. Deelnemers vertolken dan de rol van je talenten terwijl je zelf de koning(in) bent. Zo kun je letterlijk in gesprek met je talenten.
contact via mail of telefoon
Bel of mail voor nadere informatie