Onderstaande recensie kreeg ik n.a.v. een ontwikkeladviestraject voor 45+. Na het aflopen van de regeling pleitte ik voor het openstellen van deze regeling voor iedereen omdat ik merkte dat er een enorme behoefte aan was. En nu komt die regeling voor iedereen er aan! Heel fijn, dus maak daar vooral gebruik van. Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen? Laat het me weten en kun je er deze keer bij zijn.

Recensie nav een 45+ Ontwikkeladviestraject:

“In drie gesprekken bij Miranda heb ik de richting gevonden die ik zocht en nodig heb. De rust en het geduld van Miranda, de krachtige oefeningen en inzichtgevende opdrachten hebben er samen voor gezorgd dat ik nu zicht heb op de volgende stappen in mijn werk (actiepunten) en welke doelen ik nog wil behalen. Miranda creëert overzicht en geeft houvast door jou als coachee zelf te laten nadenken en vooral te laten voelen wat past bij jou als persoon en wat niet. Ik ken Miranda vanaf 2012/3 en elke keer is zij diegene voor wie ik kies, als het gaat om werkgerelateerde zaken die beter kunnen. “What is the point of being alive if you don’t at least try to do something remarkable?”

45+ ontwikkeladviestraejct deelnemer

(van alle clienten, klanten en deelnemers wordt ten alle tijden de privacy gewaarborgd, dus ook hier 🙂

Klik hier voor de directe informatie van het ministerie van sociale zaken over de aanstaande regeling.

logo Miranda van der Endt
Miranda van der Endt woont en werkt vanuit Uitgeest