Tijdens deze tweedaagse krijg je precies dat wat jij nodig hebt. Uiteraard leer je je authentieke talenten kennen en krijg je antwoorden op de vragen die hebt. Daarnaast kun je aangeven wat je nodig hebt. Bijvoorbeeld zelfvertrouwen! Of wil je een keuze maken? Je blokkades oplossen? Het kan allemaal! Formuleer je wens en we gaan ermee aan de slag.

Mijn specialiteit
Wat mij onderscheidt van mijn collega’s, is dat ik als psycholoog mezelf gespecialiseerd heb in hele praktische snelwerkende technieken. Als coach en hypnotherapeut, combineer ik mijn werk met wetenschappelijke bewezen effectieve technieken uit de psychologie. Dit is een unieke combinatie die ijzersterk is gebleken.

Kortom:
– Wil je weten wie je bent en wat je te doen hebt hier op aarde?
– Ervaar je een blokkade om te doen wat je wil doen en wil je dat oplossen?
– Of wil je gewoon deze bijzondere reis naar de ziel een keer meemaken?

Dan ben je van harte welkom voor de tweedaagse De reis naar je ziel!

Praktisch:

De “reis naar je ziel” bestaat uit 4 afspraken. Eerst een intake waarna een afspraak wordt gemaakt over de datum voor de tweedaagse reis en een terugkom afspraak. Ik sta tijdens de reis naar jouw ziel gedurende twee volle dagen geheel aan jouw zijde terwijl jij deze prachtige wonderbaarlijke reis maakt. Een maand na deze tweedaagse spreken we opnieuw af om te kijken wat er is gebeurd, wat er nog kan worden versterkt en wat je nog wilt bijstellen of oplossen zodat de verandering blijvend is.

Zoals gezegd is de Reis van de Ziel een traject op maat. Om je een voorbeeld te geven zou het traject er als volgt uit kunnen zien.

Resultaat:

Je formuleert je levensmissie, benoemt de te nemen stappen en we sluiten weer af met hypnotherapie om alle veranderingen goed te verankeren en je zelfvertrouwen flink te boosten.

Follow Up na 3 maanden:

Dit dagdeel wordt gebruikt om te kijken of de veranderingen hoe de veranderingen die je hebt ingezet hebben uitgepakt en verdiepen we de levensmissie door terug te kijken hoe deze uitwerkt in het leven van alle dag.

Interesse?

Mail naar info@talentwijs.com als je belangstelling hebt, dan stuur ik je nadere informatie. Ben je nu al enthousiast en wil je een afspraak maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel me dan gerust op 0625148849 of mail naar info@talentwijs.com en dan zien we elkaar snel!