Al enige tijd ben ik bezig om me te verdiepen in hoe ik mijzelf het beste kan profileren zodat ik zichtbaarder wordt. Ik kan je zeggen: Dat valt niet mee voor mij!! Bij het maken van een logo loop ik al vast. Ondanks mijn master bij een Businessschool, een traject bij een ondernemerscoach en alle webinars die ik heb gezien, vind ik het nog steeds lastig om mezelf in de wereld te laten zien. De boodschap die ik hierover lees is meestal hetzelfde:

  • Kies je doelgroep
  • Vertel je verhaal
  • Weest authentiek
  • Gebruik je motivatie: Waarom doe je het?
  • Wat is je aanbod?

Tja en dat is dan de theorie ……. Vervolgens ga ik aan de slag. Dan heb ik wat, kijk ik er naar en denk ik bij mezelf: Ben ik dat wel? Is dit alles wat ik te bieden heb? Hoe kan ik alles omvatten wat ik bieden wil? En dan komt een andere stem: Het maakt niet uit. Verdeel het maar ik hapbare brokken…. Toch ben ik benieuwd wat jullie er van vinden, dus klik gerust op bijgaande download en zie mijn nieuwste folder.

Aangezien het voor mij echt wel tijd wordt dat ik ga laten zien wat ik waard ben ga ik deze folder plastificeren en bij mijn praktijk ophangen. Geen idee of het iets oplevert, maar alle begin is tenslotte moeilijk!

Nu nog bedenken hoe ik mezelf en mijn aanbod ga noemen zodra ik per 1 september a.s. in een andere praktijkruimte trek op de Schevelstraat 3 in Uitgeest.

Ik zit te denken aan:

Miranda van der Endt

Praktijk voor psychologie en hypnotherapie

Wat denk jij? Laat het me weten, please?!

O ja, bijna vergeten, mijn aanbod: Vanaf 1 september tot 1 januari 2020 iedere maand een superkorting!!

  • September: 30% korting op Loopbaanbegeleiding
  • Oktober: 30% korting op Stoppen met roken en de Hypnotische maagverkleining
  • November: 30% korting op 3 sessies hypnotherapie
  • December: 30% korting op een Talentencoachingstraject

En de bonus: 19 september gratis loopbaansessies!!!